tromaktiko: Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω καιρού

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω καιρού



Με το κρύο να παραμένει τσουχτερό και τις χιονοπτώσεις ή το χιονόνερο να παρεμποδίζουν την ευκολία στις μετακινήσεις, συνεχίζουν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους, που εντάθηκαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών...
Στην Αττική, η Πάρνηθα έχει ντυθεί στα λευκά ενώ η βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός είναι, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, προσωρινή καθώς τις επόμενες ήμερες φθάνει στη χωρά μας νέο βαρομετρικό χαμηλό με χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας.
Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, απαιτούνται αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Σαπών - Κέχρου, από το 30ό χιλιόμετρο, στις επαρχιακές οδούς Κάτω Δροσίνη, Δράνια, Οργάνη, Άνω και Κάτω Κάρδαμος, Σμιγάδα, Μυρτίσκη, Άνω Βυρσίνηι και Κύμη καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο Νέας Σάντας - Κέχρου.
Στην κεντρική Μακεδονία, αλυσίδες χρειάζονται όσοι μεταβαίνουν στα χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και Σελίου, όπως και στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου Πιερίας.
Στη δυτική Μακεδονία, αλυσίδες απαιτούνται σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Γρεβενών και στα σημεία Καστοριά - Φλώρινα (μέσω Βιτσίου) και Καστοριά - Αμύνταιο, από το 18ο έως το 29ο χιλιόμετρο.
Επίσης, σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας όπου η θερμοκρασία έφτασε τους13 βαθμούς κελσίου και στο δρόμο Πτολεμαΐδας-Βλάστης, από το 12ο έως το 24ο χιλιόμετρο.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!