Σε ότι αφορά την μοτσαρέλα που χρησιμοποιούμε, αναφέρουμε την λέξη "γνήσια" διότι κυκλοφορούν πολλές νοθευμένες μοτσαρέλες στην αγορά, συνήθως νοθευμένες με άμυλα, ή με αυξημένο λίπος ώστε να γίνονται σημαντικά πιο φθηνές. Η δική μας μοτσαρέλα είναι χαμηλής υγρασίας, 100% γνήσια από αγελαδινό γάλα, χωρίς άμυλα και είναι χαμηλών λιπαρών (21-22%).
Η δε Mozzarella που αναφέρεις, που είναι σε μπαλάκια στο νερό είναι η φρέσκια, λευκή και μαλακή Mozzarella di Bufalla, ένα είδος μοτσαρέλας υψηλής υγρασίας που παράγεται στην νότια Ιταλία και στην αυθεντική της μορφή παρασκευάζεται αποκλειστικά από γάλα του τοπικού νεροβούβαλου, αποτελώντας έτσι τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Υπάρχει επίσης και ένα όμοια σχηματισμένο προϊόν από αγελαδινό γάλα, το οποίο στοχεύει στην πιο ευρεία κατανάλωση καθώς η βουβαλίσια είναι πιο δυσεύρετη και ακριβή.
Ελπίζουμε να καλύψαμε τις απορίες σας για τη μοτσαρέλα μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετικο χρειασθείτε.
Χρόνια πολλά
Domino’s Pizza Greece.