tromaktiko: Με λιτή τελετή παντρεύτηκαν οι νικητές του EuroΜillions

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Με λιτή τελετή παντρεύτηκαν οι νικητές του EuroΜillions



Οι νικητές των 118 εκατ. ευρώ του EuroMillions, πριν «πιάσουν» το λαχείο, ζούσαν σε γκαρσονιέρα και δεν μπορούσαν να παντρευτούν γιατί απλως δεν είχαν τα χρήματα.
Φαίνεται ωστόσο πως τα εκατομμύρια που κέρδισαν δεν τους άλλαξαν... απλώς τους βοήθησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Σε μία σεμνή και λιτή τελετή το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία μόλις πέντε καλεσμένων, των δυο γιων του γαμπρού από προηγούμενο γάμο, του πατέρα του και των δύο γονιών της νύφης.

Εκείνη έφθασε με άμαξα στολισμένη με λουλούδια και όταν ολοκληρώθηκε η γαμήλια τελετή επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου είχαν ένα απλό και οικονομικό γεύμα. Η μόνη πολυτέλεια που επέτρεψαν στον εαυτό τους ήταν ένα μπουκάλι σαμπάνια αξίας 290 ευρώ. Νεόνυμφοι και καλεσμένοι διέμειναν για το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου η πιο ακριβή σουίτα κοστίζει 270 ευρώ τη βραδιά...

Ωστόσο, παρά τη χαρά τους, το ζευγάρι και ιδίως η... νύφη Angela Dawes ξέχασε κάτι πολύ βασικό... να καλέσει τον 17χρονο γιο της από προηγούμενο γάμο. Μάλιστα, όπως το παιδί καταγγέλλει η μητέρα του του έχει δώσει λάθος διεύθυνση και τηλέφωνο για να μην μπορεί να τη βρει. Την κατηγορεί ότι τον εγκατέλειψε και τονίζει ότι κι όλα τα λεφτά του λαχείου να του χάριζε και πάλι δεν θα εξιλεωνόταν για τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί ότι δεν έχει μητέρα.

Η γυναίκα άφησε τον γιο της σε πολύ νεαρή ηλικία για να ζήσει με τον αγαπημένο της και τώρα σύζυγό της, όπως αναφέρει ο Steven, ενώ ο πρώην σύζυγός της τονίζει ότι η Angela δεν κάλεσε καν στον γάμο το παιδί της.

Όταν κέρδισε το λαχείο, η γυναίκα είπε ότι αγαπούσε τον γιο της και ήλπιζε να αναθερμάνει τη σχέση της μαζί του. Επίσης, είπε ότι θα δώσει χρήματα σε φίλους ώστε 20 από αυτούς να γίνουν εκατομμυριούχοι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!