tromaktiko: Διαμαρτυρία & Παράπονα για « Τhe Mail Αthens »

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία & Παράπονα για « Τhe Mail Αthens »



Είμαι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου και οδηγός του πούλμαν που διαθέτω.
Με τον σύλλογο γονέων της πόλης μου στις 10/12/2011 επισκεφθήκαμε...
από επαρχεία, με δυο πούλμαν και με 90 άτομα την Αθήνα . Το πρόγραμμα είχε διάφορες επισκέψεις στην Αθήνα και μέσα σε αυτά τα σημεία που θα επισκεπτόμαστε ήταν και το πιο πάνω αναφερόμενο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι .
Φθάνοντας στην είσοδο με τα πούλμαν επικράτησε ένας μικρός κυκλοφοριακός πανικός αλλά με προσπάθεια καταφέραμε να παρκάρουμε και τα δυο πούλμαν να επιβιβάσουμε τον κόσμο και να κλείσουμε ραντεβού στο ίδιο σημείο για να αναχωρήσουμε .
Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδρομή αυτή ήταν μητέρες με μικρά παιδιά που συνόδευαν δυο & τρία παιδιά μερικές κυρίες .
Όταν έφυγε ο κόσμος ηρθαν κάποια άτομα από την φύλαξη του χώρου και χωρίς να μας υπολογίσουν μας υποχρέωναν να φύγουμε από τον χώρο που είχαμε παρκάρει γιατί μας είπαν ότι ήταν ο χώρος των V.I.P .
Όταν τους εξήγησα ότι έχω έλθει και άλλες φορές & δεν μου είχαν πει τίποτα τότε εκκάλεσαν μέσω ασυρμάτου έναν …..λεβέντη που ήταν ο αρχηγός και μόλις του εξήγησα ότι έχω μικρά παιδιά και θα ύπαρξη πρόβλημα κατά την αναχώρηση μας μου είπε δεν με ενδιαφέρει και να μην ξαναέρθουμε .
Μετά από διαφορά παρακάλια και υποσχέσεις ότι δεν θα φύγουμε από τα πούλμαν γιά να τους διευκολύνουμε δέν ήθελα να συνεχίσω τήν κατάσταση αυτή φύγαμε από εκεί και μέχρι να ξανά γυρίσουμε στήν ώρα μας δυσκολέψαμε την μισή περιοχή με δύο πούλμαν να γυρίζουμε γύρο γύρο να βρούμε μέρος να παρκάρουμε & να πάμε να τούς ξαναπάρουμε στο ίδιο σημείο .
Να σημειωθεί ότι στον χώρο που ήμασταν ήταν και αστυνομικός σε κεραία κρατική θέση γιατί είχε έρθει να συναντηση τους συγγενής του από το γκρουπ & και δεν τον άφησα να λάβει θέση γιατί ήξερε πολλά πιο πάνω πράγματα από τον ……λεβέντη αρχηγό .
Με αυτήν μου την επιστολή θα ήθελα να διαμαρτηριθώ σαν επαγγελματίας της επαρχίας γιατί βλέπω κάποιους σε μερικά μέρη που πάμε να ασκούν εξουσία εις βάρος των μετακινουμένων πολιτών και σε βάρος κάποιων επιχειρήσεων εκτός και εάν έχουν λάβει τέτοιες εντολές σαν τον πιο πάνω …..λεβέντη.
ΥΓ. Για τά V.I.P και για άτομα Μ.Ε.Α πού μάς έλεγαν μπορούσαν οι αρμόδιοι να εξασφαλίσουν έναν χώρο που διαθέτουν στο υπόλοιπο κέντρο και όχι να κρατάνε το μέρος για να παρκάρουν πιθανών γνωστοί τους

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!