tromaktiko: Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα Jumbo

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Απαράδεκτη συμπεριφορά από τα Jumbo



Δεν μας άφησαν να μπούμε στο κατάστημα διότι τα παιδάκια μας κρατούσαν στα χεριά ένα κυπελάκι με παγωτό ! 
Έπρεπε να περιμένουμε έξω, δυστυχώς δεν μπορούσαμε γιατί ήταν η ημέρα που έβρεχε και  έκανε και αρκετό κρύο!  Όταν τους ρώτησα σε τι πειράζει να μπούμε μέσα κρατώντας  ένα κύπελλο με παγωτό στα χέρια δεν ήξεραν μου απαντήσουν !!  Η απάντηση ήταν  «ααααα δεν ξέρω να σας πω, αυτό ισχύει»!
Την επομένη μέρα  τηλεφώνησα στην εταιρία να τους ενημερώσω για το γεγονός , μου είπαν να στείλω email το οποίο και έστειλα, δεν έλαβα όμως καμία απάντηση !
Αυτό κατά την γνώμη μου είναι πολύ χειρότερο από το συμβάν!  Δεν είναι σωστό να λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο, κάποια στιγμή πρέπει να δείξουμε σοβαρότατα και επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς!

Το email που έστειλα:
“Καλημέρα σας, χθες 22/12/2011 επισκέφθηκα  μαζί με την οικογένεια μου το κατάστημα σας στο εμπορικό κέντρο  SmartPark.
Εκεί  μας απαγόρευσαν  την είσοδο στο κατάστημα  και μας ανάγκασαν να φύγουμε διότι τα παιδάκια μας είχαν ένα κυπελάκι παγωτό στα χέρια!
Μας είπαν ότι απαγορεύεται να μπούμε στο κατάστημα κρατώντας φαγητό !!! ‘Όταν ρώτησα για ποιον λόγο, δεν ήξεραν να μου απαντήσουν!
Μας πρότειναν να καθίσουμε έξω, να φάμε και μόλις τελειώσουμε να ξαναγυρίσουμε! ( έβρεχε και έκανε και αρκετό κρύο).  Θεωρώ το συμβάν αγενές και προσβλητικό !
Θα μπορούσατε τουλάχιστον να μου δώσετε μια λογική εξήγηση γιατί ένα παιδάκι ή ενήλικας απαγορεύεται να μπει στο κατάστημα σας  κρατώντας φαγητό …Θα μας κάνει να αισθανθούμε λίγο καλυτέρα  !”

Αναγνώστης


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!