tromaktiko: Χριστουγεννιάτικος «πονοκέφαλος» για την Kate

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικος «πονοκέφαλος» για την Kate



Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα πεθερικά είναι για κάθε νιόπαντρη γυναίκα μια αγχωτική διαδικασία. Όταν όμως τα πεθερικά συμβαίνει να είναι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας...
τότε η προετοιμασία μπορεί να οδηγήσει κάθε νύφη στα όρια της τρέλας!

Η Kate Midletton, Δούκισσα του Cambridge (ακόμα να το συνηθίσουμε) αυτές τις γιορτές, έχει να αντιμετωπίσει το υπέρτατο στιλιστικό δίλημμα. Πώς θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του βασιλικού πρωτοκόλλου , το οποίο απαιτεί 5 διαφορετικά ντυσίματα για την ημέρα των Χριστουγέννων;

Η σύζυγος του πρίγκιπα William θα πρέπει να εμφανιστεί με ένα κάζουαλ σύνολο στο πρωινό, ένα πιο επίσημο αλλά πρωινό σύνολο –με ασορτί καπέλο- για την πρωινή χριστουγεννιάτικη λειτουργία, ένα κομψό φόρεμα για το μεσημεριανό γεύμα, διαφορετικό cocktail φόρεμα για το απογευματινή συγκέντρωση και μια επίσημη μακριά τουαλέτα για το δείπνο των Χριστουγέννων!

Και όλα αυτά, δεν πρέπει να είναι «πολύ κοντά, πολύ αποκαλυπτικά ή πολύ φανταχτερά» σύμφωνα με τον ειδικό στα θέματα ντυσίματος του βασιλικού πρωτοκόλλου, Jean Broke-Smith.

Η Kate έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει για τα ιδανικά Χριστουγεννιάτικα συνολάκια που θα φορέσει στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham , καθώς έχει εντοπιστεί να ψωνίζει μαύρα φορέματα και ημίπαλτο σε κεντρικά καταστήματα του Λονδίνου ενώ, λέγεται ότι τα βραδινά φορέματα της τα έχει παραγγείλει στον οίκο Alexander McQueen – δοκιμασμένος και εγγυημένος από το νυφικό της και το φόρεμα της Pippa!

Ευτυχώς, εκτός από το έμφυτο καλό της γούστο, η Δούκισσα έχει έναν ακόμα σύμμαχο, την Camilla .

Η Δούκισσα της Κορνουάλης – σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου - έχει γίνει στενή φίλη της Kate και συχνά της δίνει συμβουλές για την γκαρνταρόμπα της, όντας πιο παλιά καραβάνα στα προβλήματα του ...πρωτοκόλλου!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!