tromaktiko: Στην αντεπίθεση περνά ο σύζυγος της Kim Kardashian

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στην αντεπίθεση περνά ο σύζυγος της Kim Kardashian



Τεράστιο πλήγμα για την εικόνα της δέχεται η Kim Kardashian καθώς ο τέως σύζυγός της κατέθεσε χαρτιά στο δικαστήριο αιτώντας ακύρωση του γάμου τους και όχι διαζύγιο...
με τη δικαιολογία της απάτης, σύμφωνα με το περιοδικό People. Σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια, ένας γάμος μπορεί να ακυρωθεί αν είναι απάτη, αν υπάρχει ενδοοικογενειακή βία κι αν ένας από τους δύο συζύγους είναι δίγαμος ή ανήλικος χωρίς συγκατάθεση κηδεμόνα. Σύμφωνα με την αίτηση του Kris Humphries, ο μπασκετμπολίστας ζητεί, σε περίπτωση που δεν μπορεί να επιτύχει την ακύρωση, νόμιμο χωρισμό και με κανένα τρόπο διαζύγιο. Στο μόνο που συμφωνούν οι δύο «εμπόλεμοι» σύζυγοι είναι στην ημερομηνία χωρισμού, την 31η Οκτωβρίου.

Οι ακυρώσεις είναι δύσκολο να επιτευχθούν καθώς τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει κάποιος και να φέρει στη δημοσιότητα ώστε να πείσει τη Δικαιοσύνη για το νόμιμο του αιτήματός του θα πρέπει να εκθέσουν ανεπανόρθωτα τον σύζυγό του.

Ωστόσο, η Kim λέει σε φίλους και γνωστούς ότι αγαπούσε πολύ τον Kris και ο γάμος τους απλώς κατέρρευσε, σύμφωνα με το TMZ,οπότε είναι απίθανο να αποδεχθεί το αίτημα του άνδρα της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, που δεν ασχολείται με το διάσημο ζευγάρι, ανέφερε ότι η Kim θα πολεμήσει, εκτός κι αν είναι πρόθυμη να συμφωνήσει ότι εξαπάτησε τον σύζυγό της, κάτι που σημαίνει ότι θα τα βρουν στο δικαστήριο σε μία σκληρή μάχη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!