tromaktiko: Σπείρα ρήμαξε 15 σπίτια στην Αχαΐα

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σπείρα ρήμαξε 15 σπίτια στην Αχαΐα



Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα μέλη της συμμορίας διαρρηκτών που έχει γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους της περιοχής των... Αραχωβίτικων Αχαΐας! Μέσα σε δέκα ημέρες έχουν «χτυπήσει» τουλάχιστον 15 σπίτια, αδιαφορώντας αν οι ένοικοι είναι… μέσα! Χαρακτηριστικό τους είναι ότι χρησιμοποιούν πάντα το ίδιο λευκό αυτοκίνητο.

Την σπείρα αποτελούν τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί καθένας από τους οποίους έχει την δική του… ειδικότητα, αφού τρυπώνουν στα σπίτια είτε παραβιάζοντας πόρτες ή από τα παράθυρα! Ένα από τα θύματά τους, που είχε κάνει ανάληψη όλων των χρημάτων του από την τράπεζα επειδή φοβόταν κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, έχασε περίπου 30.000 ευρώ!

Οι κακοποιοί δεν κάνουν… διακρίσεις στα σπίτια και χτυπούν εξοχικά, αλλά και αυτά των μόνιμων κατοίκων. Μια ηλικιωμένη στο σπίτι της οποίας μπήκαν, έκανε την κοιμισμένη και δεν την πείραξαν. Έφυγαν, όμως, με άδεια χέρια καθώς δεν βρήκαν τα χρήματα που περίμεναν, μια και η γυναίκα τα είχε κρύψει στα… εσώρουχά της! Στην Ηλεία, οι «κυνηγοί» του χαλκού χτύπησαν πάλι μετασχηματιστές από τους στύλους της ΔΕΗ.

Τις τελευταίες ημέρες έδρασαν αψηφώντας την πιθανότητα ηλεκτροπληξίας στο χωριό Αετοράχη της Πηνείας όπου γκρέμισαν έναν μεγάλο μετασχηματιστή και έκλεψαν τον χαλκό που περιείχε αξίας 11.000 ευρώ, ενώ από έναν στύλο στο Τραγανό άρπαξαν… ολόκληρο τον μετασχηματιστή αξίας 6.500 ευρώ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!