tromaktiko: Συναυλία αλληλεγγύης - Ιβανώφειο Θεσσαλονίκη Τετάρτη 18/1

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συναυλία αλληλεγγύης - Ιβανώφειο Θεσσαλονίκη Τετάρτη 18/1



Oχτώ επώνυμες μουσικές μπάντες της πόλης μας, συμπράττουν για την πραγματοποίηση μιας μεγαλειώδους συναυλίας αλληλεγγύης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την σίτιση και στήριξη, ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας, (απόρους και άστεγους), μέσω αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πρόκειται για μια ανθρωπιστική κίνηση κοινωνικής προσφοράς του Πανελληνίου Συλλόγου Μουσικών “ ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΗ”. Ο σύλλογος στην προσπάθεια του να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει την μουσική μας κοινότητα, επιχειρεί το εν λόγω εγχείρημα με την στήριξη και συμπαράσταση των πλέον γνωστών και επώνυμων μουσικών συγκροτημάτων της Ροκ μουσικής σκηνής της πόλης. Σημαντικό μέρος των εσόδων (30 %) διατεθεί υπέρ σίτισης απόρων και αστέγων της πόλης μας σε συνεργασία με την Μητρόπολη Θες/νικης και φορέων της Περιφέρειας.
Η διοργάνωση αυτή τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Θες/νικης.
Την προσπάθεια μας αυτή, ήδη υποστηρίζουν ένθερμα, χορηγοί επικοινωνίας, εμπορικοί χορηγοί και πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού Θες/νίκης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!