tromaktiko: Κερδίστε χρήματα από το Android και το iPhone

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κερδίστε χρήματα από το Android και το iPhone



Με την εφαρμογή ΑppRedeem, μπορεις πολυ ευκολα και γρηγορα, να βγαλεις λεφτά νόμιμα! Τι συμβαίνει λοιπόν....
αρκετοί developers είτε για να ανεβάσουν το rating των εφαρμογών τους είτε για να μας "ψήσουν" να κατεβάσουμε τις εφαρμογές τους για να πληρώσουμε τα in app purschases μας πληρώνουν για να το κάνουμε αυτό.
Απίστευτο?
Εδώ και αρκετούς μήνες έχω εγκατεστημένη στο μήλο μου την ακόλουθη web εφαρμογή "appRedeem" η οποία μου "προτείνει" να κατεβάσω και να δοκιμάσω διάφορες είτε free είτε paid εφαρμογές. αφότου τις κατεβάσω στο κινητό μου και τις τρέξω ΕΣΤΩ για μία και μόνη φορά, άμεσα η εφαρμογή προσθέτει πόντους στο προφίλ μου (αφότου βαθμολογήσω την εφαρμογή που κατέβασα με ένα απλό σχόλιο) και οι οποίοι πόντοι εξαργυρώνονται ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ είτε σε itunes gift cards, είτε σε Amazon cards, είτε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ μέσω του Paypal λογαριασμού μου.

Το μονο που εχετε να κανετε δηλαδή είναι να δοκιμάζετε εφαρμογές και να κερδιζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε! Και όλα αυτά εγκεκριμενα απο την ιδια την Apple! Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να μου δωσετε το email σας, ειτε εδω, ειτε με πμ, και εγω θα σας στειλω το web interface της εφαρμογής. Φυσικά μπορείτε να την βρείτε με ενα γρήγορο ψάξιμο στο νετ, αλλα αν μου δωσετε το email σας και εγω θα πάρω πόντους αλλά και εσείς!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!