tromaktiko: Η πλατεία του Πύργου άλλαξε και πάλι χρώμα, χάρη στα παιδιά!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η πλατεία του Πύργου άλλαξε και πάλι χρώμα, χάρη στα παιδιά!



Μπορεί οι φετινές γιορτές να ήταν οι πιο καταθλιπτικές των τελευταίων δεκαετιών και σε αυτό να συνέβαλαν (πέραν της οικονομικής κρίσης) και οι αρμόδιοι...
που τουλάχιστον στον Πύργο αμέλησαν τον εορταστικό διάκοσμο. Μπορεί ο χθεσινός καιρός να ήταν συννεφιασμένος και το πρωί βροχερός. Όμως, η ίδια ομάδα όμως παιδιών που την παραμονή των Χριστουγέννων άλλαξε το κλίμα και τη διάθεση σε όσους έτυχε να τους συναντήσουν στην πλατεία του Πύργου, έκανε και χθες, παραμονή πρωτοχρονιάς την εμφάνισή της.

Περίπου 35 παιδιά αυτή τη φορά, συγγενείς και φίλοι μεταξύ τους, τραγούδησαν με πολύ κέφι τα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων αποσπώντας το χειροκρότημα και τα θετικά σχόλια των περαστικών.

Αρχικά, έστησαν την υπαίθρια αυτή συναυλία λόγω της βροχής στο υπόστεγο του Δημαρχείου και παρά τις καιρικές αντιξοότητες δεν ήταν λίγοι αυτοί που σταμάτησαν να τους ακούσουν. Όταν όμως ο καιρός βελτιώθηκε, μεταφέρθηκαν στην πλατεία προς την πλευρά της 28ης Οκτωβρίου, όπου για 20 λεπτά περίπου έπαιζαν τη μουσική τους και τραγουδούσαν για να κλείσουν το αυτοσχέδιο πρόγραμμά τους με παραδοσιακά τραγούδια και χορό.

Καλή Χρονιά! Και του χρόνου!
odigos.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!