tromaktiko: Αργολίδα: Απαγόρευση εισόδου στο πνευματικό κέντρο σε κατοίκους στη Νέα Κίο

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αργολίδα: Απαγόρευση εισόδου στο πνευματικό κέντρο σε κατοίκους στη Νέα Κίο



Έξω από την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ν. Κίου πραγματοποιήθηκε τελικά η όγδοη Λαϊκή Συνέλευση των πολιτών της Κίου μετά την άρνηση παραχώρησης της αίθουσας απο την δημοτική επιχείρηση.
Αυτή η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση όλων των παρευρισκομένων, καθώς θεωρούν προκλητικό το αιτιολογικό της άρνησης παραχώρησης στο οποίο γίνεται λόγος για πολιτικό περιεχόμενο της συνέλευσης και μη ύπαρξη καταστατικού. Κυριότερα θέματα ήσαν το τέλος ακίνητης περιουσίας και το ότι εκατοντάδες δημότες από την Κίο αρνήθηκαν να το καταβάλλουν, καθώς και η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡΜ για τη Νέα Κίο.

Αποχαιρετώντας το έτος Οδυσσέα Ελύτη από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου.

Εκδήλωση αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη πραγματοποιήθηκε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο. Η εκδήλωση περιελάμβανε απαγγελίες ποιημάτων και τραγούδια του μεγάλου Έλληνα ποιητή, από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου καθώς και έκθεση-αφιερωμα φωτογραφικού και άλλου υλικού που παραχωρήθηκε από το ΕΚΕΒΙ (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου). Τέλος να πούμε πως την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντης του 2ου Λυκείου Ναυπλίου κ.Β.Χαραμής ενώ την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε η φιλόλογος κ.Μπέλια.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!