tromaktiko: Περιμένοντας τον Ερνέστο

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Περιμένοντας τον Ερνέστο



Την τελική απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό για να ξεκαθαριστεί το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι. Κακουτά και Σηφάκης σε πρώτο πλάνο.
Στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες λένε πως δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για νέο ραντεβού μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο είναι γεγονός πως οι δύο άντρες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί τελικά ο σύλλογος κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο «Τσινγκούρι» είναι προσκεκλημένος του προέδρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ναυτιλιακής εταιρείας του δεύτερου και όπως είναι λογικό αναμένεται να κάνουν μια τελική κουβέντα για τα μεταγραφικά.

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι, για τον οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν την τελική εισήγηση του προπονητή προκειμένου να γίνει κίνηση και να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον τερματοφύλακα, ο Μιχάλης Σηφάκης είναι ο «εκλεκτός», κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο «Γαύρος». Το θέμα του πάντως έχει κολλήσει στο οικονομικό, αφού ζητάει 500 χιλ. ευρώ, ποσό που θεωρείται υπερβολικό από τους ερυθρόλευκους.
www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!