tromaktiko: Εισπρακτική... δημοτική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εισπρακτική... δημοτική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη!



Μια πολυ παραξενη περιπτωση ειναι τελικα η Δημοτικη Αστυνομια της Θεσσαλονικης και μαλλον αυτο θα οφειλετε στην επικεφαλη της .
Εξηγωντας θα ηθελα να εστιασω σε δυο νεες μορφες εισπρακτικης τακτικης που αρχισε να εφαρμοζει η Προισταμενη Αντιδημαρχος σε μια περιοδο οπου εκτος των αλλων δεν βοηθαει καθολου και τα καταστηματα του κεντρου .
Η πρωτη ειναι οτι απο το προηγουμενο Σαββατο που υποτιθεται οτι αρχιζαν οι εκπτωσεις σε ολο το μηκος της Τσιμισκη απο την αρχη μεχρι το τελος της απο τα ξημερωματα βαλανε κορδελα με χαρτια τα οποια γραφανε ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ  και σημερα απο τις 8:30 το πρωι περιπολικο της Δημοτικης εκανε βολτες στην Τσιμισκη με  τις σειρηνες στο φουλ .Δηλαδη ενταξει δεν λεω ειναι παρανομο να παρκαρεις εκει αλλα ποιο θα ειναι το κερδος απο το να μην παρκαρει κανεις Σαββατο στην Τσιμισκη ? Θα εχει πιο ανετη κυκλοφορια ? ετσι και αλλιως απο τις 11 και μετα ολη η λωριδα καταλαμβανετε απο ταξιτζιδες . Δηλαδη πιο ειναι το νοημα δεν μπορω να καταλαβω . ?
Το αλλο ειναι οτι στο κεντρο εκτος απο καταστηματα και γραφεια ζουνε και μονιμοι κατοικοι και κατα μηκος των πολυκατοικιων στην Τσιμισκη ,και ερωτω ειναι δυνατον να εχουμε καθε μερα καταληψη στο πεζοδρομιο και στις εισοδους των οικοδομων μας απο λαθρομεταναστες μικροπωλητες και το μονο που ενδιαφερει την Δημοτικη αρχη ειναι απο τις 15:30 μεχρι τις 17:30 που ειναι και ωρες κοινης ησυχιας στο φιναλε να περνανε τα περιπολικα με φουλ τις σειρηνες για να φυγουν τα παρκαρισμενα και για να παρουν πινακιδες και δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε ; Εχει απαντηση για ολα αυτα η Δημοτικη Αρχη ;;

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!