tromaktiko: Ένα «χαρτί»... όποιος θέλει Καμενί!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ένα «χαρτί»... όποιος θέλει Καμενί!



Η Μάλαγα είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία η μοναδική αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Καμενί, ο οποίος, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της Εσπανιόλ, παραχωρείται με 1 εκ. ευρώ...Μέχρι τώρα σε όλα τα ρεπορτάζ που αφορούσαν στον Κάρλος Καμενί «κουβέντα» την... ταμπακιέρα δεν είχε γίνει. Δηλαδή για το πόσα χρήματα αξιώνει η Εσπανιόλ για να τον παραχωρήσει, αφού άπαντες θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι για να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του, θα τον αφήσει ελεύθερο...

Όπως φαίνεται όμως, η νέα εξέλιξη που υπάρχει στα ισπανικά ρεπορτάζ, θέλει την Εσπανιόλ να αξιώνει 1 εκ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται για βασικός. Κάτι που βεβαίως έρχεται να προστεθεί στις ήδη υψηλές απαιτήσεις του Καμερουνέζου για το συμβόλαιό του.

Όπως γράφτηκε σήμερα στην Ισπανία, η Μάλαγα, η οποία -σημειωτέον- αναφέρεται ως η μοναδική αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον παίκτη, ζήτησε από την Εσπανιόλ να παραχωρήσει ελεύθερο τον 29χρονο τερματοφύλακα, όμως εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τον καταλανικό σύλλογο.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!