tromaktiko: Πολικές συνθήκες στο ΚΕΠ Συντάγματος

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πολικές συνθήκες στο ΚΕΠ Συντάγματος



Σε "πολικές" συνθήκες εργάζονται εδώ και καιρό οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Συντάγματος του Δήμου Αθηναίων, καθώς όλο το χειμώνα δεν... λειτουργεί η κεντρική θέρμανση του κτηρίου, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν το κόσμο με παλτά και σε αρκετές περιπτώσεις με γάντια.
Παρά τις επαναλαμβανόμενες κρούσεις προς τη διεύθυνση των ΚΕΠ του Δήμου αλλά και στην αρμόδια αντιδήμαρχο του Δ Αθηναίων κα Ε. Κοντοσταθακου δεν έχει παρθεί καμία πρωτοβουλία προς εξεύρεση λύσης.
Και ενώ μετά τη δημοσίευση της κατάστασης σε τηλεοπτικό σταθμό (contra channel) υπήρχε κινητικότητα προς εξεύρεση λύσης και μόνο να μην εκτεθεί η πολιτική ηγεσία του Δήμου Αθηναίων η κατάσταση παραμένει στάσιμη.
Η κατάσταση θα κορυφωθεί από 1η Φλεβάρη όπου ξεκινά η απογραφή του Υπουργείου για τους δικαιούχους των Προνοιακών επιδομάτων όπου στη πλειοψηφία τους θα είναι ΑΜΕΑ και θα πρέπει να παραμείνουν στο χώρο για τουλάχιστον 40 με 60 λεπτά λόγω του μεγάλου όγκου των δικαιούχων και της αρκετά χρονοβόρας διαδικασίας που απαιτείται για την απογραφή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!