tromaktiko: Σε μπλε βελούδο και τιμές εισιτηρίων

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σε μπλε βελούδο και τιμές εισιτηρίων



Θα ήθελα δημόσια να παραπονεθώ για τις τιμές σε ότι αφορά το πρόγραμμα "ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΑΛΑΝΗ".

Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν οι ίδιες να κάνουν κάτι ή αν είναι αποκλειστικά πολιτική του ΠΑΛΛΑΣ
Δεν είναι δυνατόν να έχουν ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 60€ (διακεκριμένη), 55€, 50€, 45€, 40€, 35€ (οι τιμές 20 και 25 ευρώ δεν υπάρχουν όταν πας να κλείσεις θέση).
Για θέατρο μιλάμε, δεν μιλάμε για μαγαζί που θα πιείς το ποτό σου και θα περάσεις ολόκληρο βράδυ.
Μιλάμε ΜΟΝΟ για 2 ώρες σε μια καρέκλα.
Δεν είναι δυνατόν εμείς ο απλός λαός που φτάσαμε αυτές τις καλλιτέχνιδες στη θέση που βρίσκονται σήμερα να χρειαζόμαστε 40-50 ευρώ για να τις ακούσουμε από μια θέση της προκοπής.
Απαγοητεύεσαι γιατί νομίζεις ότι κάποιοι επιχειρηματίες ζουν στον δικό τους κόσμο και δεν έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα περνάει τεράστιο στρίμωγμα.
Μιλάμε για πολιτισμό και για την κρίση που περνάμε πολιτισμικά και δεν σκέφτονται πως οι τιμές είναι υπερβολικές για τις εποχές που ζούμε;
Aλλά προφανώς ο "πολιτισμός" είναι για τους λίγους, είναι για αυτούς που μπορούν να δώσουν 50 ευρώ γιατί ο μισθός τους δεν είναι 500 ευρώ.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγουν οι έντεχνοι σε εκπομπές, όποιες κι αν είναι αυτές, όταν έρθει η ώρα να μιλήσουν για ποιότητα στην μουσική ας αναλογισθούν πως οι ίδιοι δεν δίνουν στον κόσμο την δυνατότητα να γευτεί ο κόσμος κάτι από την "ποιότητα" αυτή, γιατί ενώ έχουν χορτάσει τόσα χρόνια και χρήμα και δόξα δεν κάνουν κάτι πιο προσιτό για τον απλό λαό
Κυρίες Γαλάνη και Αλεξίου θα συνεχίζω πάντα να σας εκτιμώ και να ακούω τα υπέροχα τραγούδια σας αλλά στο ΠΑΛΛΑΣ δεν θα έρθω.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!