tromaktiko: Και άλλο βίντεο με τα γιούχα!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Και άλλο βίντεο με τα γιούχα!



Και άλλο βίντεο παρουσιάζει το evianews.com. Αυτή την φορά θα ακούσετε τι έγινε την ώρα που τελείωσε η ακολουθία και έφευγε ο πρόεδρος.
Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια, ο κόσμος της Χαλκίδας έδειξε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά του.


Έπεσαν έξω τελικά οι υπεύθυνοι που θεώρησαν πως ο πρόεδρος θα τύχαινε άλλης υποδοχής....

"Παραιτήσου, φύγε" ήταν πολλά από τα συνθήματα που φώναξαν αρκετοί παρευρισκόμενοι. Παρ' όλες τις ηχητικές εγκαταστάσεις και τις ψαλμωδίες, θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως τα γιούχα των πολιτών ακούγονται πιο δυνατά.



Ήδη έγιναν συλλήψεις και έχουν σχηματιστεί έξι δικογραφίες εις βάρος τριών ανδρών και τριών γυναικών για προσβολή της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι για όση ώρα κρατούνταν στην αστυνομική διεύθυνση της Εύβοιας, δεκάδες συγκεντρωμένοι απέξω απαιτούσαν να αφεθούν ελεύθεροι.

Δεύτερη φορά που αγριεύει η Χαλκίδα

Είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία 30 χρόνια που επικρατεί ένταση σε ημέρα εορτασμού στην Εύβοια. Στις 28 Οκτωμβρίου δεν αντέδρασαν μόνο οι ιδιοκτήτες ταξί και οι συμβασιούχοι του Δήμου αλλά και οι μαθητές. Αρκετά σχολεία της πόλης όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν γύρισαν το κεφάλι στους μετρημένους στα δάχτυλα επισήμους. Μάλιστα οι μαθητές έβγαλαν πανό και φώναξαν το αυτονόητο σύνθημα: "ψωμί, παιδεία ελευθερία".


evianews.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!