tromaktiko: Ο ζορισμένος πέρασε τον σταματημένο!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο ζορισμένος πέρασε τον σταματημένο!



Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ζορίζεται τελευταία, ωστόσο πέρασε πρώτος στη βαθμολογία και με ένα ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό που έχασε στην Ξάνθη. Νέο 1-0 (73΄ Κουίνσι), αυτή τη φορά με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο κακός Παναθηναϊκός νίκησε-πάλι- με 1-0 με γκολ του Κουίνσι στο δεύτερο μέρος και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ολυμπιακού για να περάσει στο +2 από τους ερυθρολευκους έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Ο Ατρόμητος ίσως σεβάστηκε υπερβολικά τους πράσινους, καθώς οι παίκτες του Δώνη ανασταλτικά είχαν μπλοκάρει τους πράσινους, πλην όμως απείλησαν ελάχιστα τον Καρνέζη με καθαρές ευκαιρίες.

Μπλόκο...

Ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα και στο 15` ο Καρνέζης με ωραία εκτίναξη απέκρουσε το σουτ του Μήτρογλου, με τους γηπεδούχους να είναι μπλοκαρισμένοι για τα καλά. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες είχαν και την κατοχή της μπάλας (53-47), με τον Παναθηναϊκό να είναι εντελώς ακίνδυνος...

Μέσα σ` όλα, ο Κατσουράνης "έφαγε" μια κλωτσιά στον αστράγαλο κι έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Βιτόλο. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 34` για να δούμε έναν καλό συνδυασμό και το πρώτο καλό σουτ από τον Παναθηναϊκό από τον Κουίνσι. Τέλος, στο 45` ο Ζέκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή ο Γιαννούλης έπεσε για να κόψει την μπάλα με τον Πορτογάλο να πέφτει στο έδαφος και να διαμαρτύρεται για πέναλτι και τον Παππά να λέει "παίζετε".

Μηδέν...

Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη κατοχή στο δεύτερο μέρος, καθώς δεν απειλούσαν παρά με ένα μακρινό σουτ του Κλέιτον. Ο Φερέιρα πέρασε τον Τοτσέ αντί του Κλέιτον, αλλά η μπάλα δεν πήγαινε μπροστά ούτε με... αίτηση!

Και ένα!

Τέλος πάντων, στο 73` από ένα γέμισμα του Βύντρα, η μπάλα έφτασε στον Κουίνσι που σούταρε δυνατά στην εστία για το 1-0! Βέβαια, στο 78` ο Μήτρογλου κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ, ενώ έβγαινε μόνος προς την εστία...

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να πιέσουν για το 1-1, ο Φερέιρα έβαλε και τον Μαρίνο στο τέλος και με τα πολλά ο Παναθηναϊκός πήρε άλλη μια πολύτιμη νίκη με 1-0.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!