tromaktiko: Προς υπεύθυνο επικοινωνίας ΔΕΗ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Προς υπεύθυνο επικοινωνίας ΔΕΗ



Να μας πει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΔΕΗ αν στους δύο καφέδες την ημέρα υπολογίζει και τον καφέ που πληρώνουμε...
για τον δικό του λογαριασμό ρεύματος, μιας και έχει έκπτωση 80% την οποία πληρώνουμε εμείς οι ηλίθιοι. Πρώτα να μας αιτιολογήσει από που προκύπτει η ανάγκη για αύξηση της τιμής του ρεύματος, τη στιγμή που είναι μονοπωλιακή επιχείρηση, έχει αυξηθεί η κατανάλωση (άρα ο τζίρος της) και το κόστος παραγωγής έχει μειωθεί σημαντικά. Μήπως προέρχεται από την υποβάθμιση της ΔΕΗ και την εκτίναξη των χρηματοοικονομικών της εξόδων για τα υπέργογκα δάνεια που λαμβάνουν οι άχρηστες διοικήσεις της και ξοδεύονται για ιδιοτελείς σκοπούς; Αυτά πληρώνουμε καθώς και την ανικανότητα των διοικούντων και των υπουργών που τους τοποθετούν (για να μην ξεχνιόμαστε).
Α, και το μειωμένο τιμολόγιο κατά 80% των υπαλλήλων και των συνταξιούχων της ΔΕΗ. Αλήθεια έχει γίνει έλεγχος από τη ΔΕΗ για να διαπιστώσει ποιοί το δικαιούνται; Υπάρχει κάποιο πλαφόν ή καταναλώνουν όσο θέλουν με έκπτωση 80%; Μήπως το πουλάνε και σε τίποτα γνωστούς, φίλους και γείτονες; Λέω μήπως.........
Το θράσος των καλοβολεμένων δεν περιγράφεται πια. Από τη μια αυξάνουν το ρεύμα στον κόσμο που πλήττεται από παντού και από την άλλη μας κοροϊδεύουν κιόλας. Την άλλη φορά να μετρήσετε την αύξηση σε προφυλακτικά; Σε λίγο που ζυγώνει η ώρα σας δεν θα τα χρειαζόμαστε πιά.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!