tromaktiko: Πανελλήνια έρευνα για την ηλιακή ακτινοβολία

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πανελλήνια έρευνα για την ηλιακή ακτινοβολία



Πανελλήνια έρευνα για την επικινδυνότητα της ηλιακής ακτινοβολίας διεξάγεται στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος που χρηματοδοτείται από την δράση...
“Υποστήριξη Νέων Επιχειρήσεων για Δραστηριότητες Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης” της ΓΓΕΤ.

Σκοπός της έρευνας είναι η καταγραφή παραγόντων που θα καταδεικνύουν την γνώση των Ελλήνων για την ηλιακή ακτινοβολία και τις ενέργειες που πραγματοποιούν για την πρόληψη δερματοπαθειών και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί εξειδίκευση της γνώσης αυτής σύμφωνα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων όπως είναι δημογραφικά στοιχεία (ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, κτλ) και ενέργειες εξωτερίκευσης (συμμετοχή σε κοινωνικά δίκτυα, τεχνολογική πρόσβαση, κτλ).

Μπορείτε να συμμετέχετε στην έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο “Ο ήλιος: εχθρός ή φίλος” στην ιστοσελίδα της Q base RandD (qbase.gr). Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτεί λιγότερο από 5 λεπτά, καθώς περιέχει περίπου 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Η Q base RandD, εταιρία έντασης γνώσης (spin off) είναι εγκατεστημένη στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου με βασικό στόχο την παραγωγή εφηρμοσμένης έρευνας και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι δραστηριότητες της εκτείνονται από καινοτόμες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (μηχανική μάθηση, εξόρυξη δεδομένων) έως διαδικτυακές υπηρεσίες (ανάπτυξη ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης και υπηρεσίες διαχείρισης διαδικτυακής φήμης).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!