tromaktiko: Νέα ονόματα για Ολυμπιακό

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Νέα ονόματα για Ολυμπιακό



Η αναζήτηση του μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να παίζει στα πλάγια αλλά και πίσω από τον επιθετικό συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και τα τελευταία ονόματα που προτάθηκαν είναι αυτά των Γιάνκοβιτς και Μποζίνοφ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για έναν σπουδαίο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και τα ονόματα που έχουν προταθεί τις τελευταίες ώρες είναι αυτά των Μπόσκο Γιάνκοβιτς και ο Βαλερί Μποζίνοφ.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην Τζένοα και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 17 ματς και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ είναι 28 φορές διεθνής με την εθνική Σερβίας. Ο δεύτερος παίζει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έχει προβλήματα μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμά του στο οποίο υπέπεσε γι αυτό και η ομάδα του τον παραχωρεί ως δανεικό.

Από εκεί και πέρα με την περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα υπάρχουν δυσκολίες, αν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τον δανεισμό του Αργεντινού μέσου από την Μπλάκμπερν. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι στον δανεισμό του 23χρονου παίκτη, αλλά στην οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» προτείνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ, οι άνθρωποι της Μπλάκμπερν θέλουν 3,5 εκατ. ευρώ και η «χρυσή τομή» αναμένεται να βρεθεί κάπου στα 3 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα ωστόσο, στον Ολυμπιακού εξετάζουν και άλλε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμενη θέση.

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!