tromaktiko: Αλλαγή σκηνικού για Λούτσο!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγή σκηνικού για Λούτσο!



Επανέρχεται στην επικαιρότητα το όνομα του Λούτσο Γκονζάλες για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η Μαρσέιγ -ελλείψει προτάσεων- άλλαξε στάση και δίνει τον παίκτη ως δανεικό!
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να κλείσει έναν δημιουργικό μέσο, όπως έχει ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα αντικαταστήσει μακροπρόθεσμα τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων βρέθηκαν Λούτσο Γκονζάλες, Τόμας Ροσίτσκι και Φερνάντο Μπελούτσι με τον πρώτο να θεωρείται πλέον ως ο πιο εφικτός στόχος!

Μέχρι πρότινος φαινόταν ότι η υπόθεση του 30χρονου μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ δεν θα προχωρούσε, αφού η Μαρσέιγ είχε υψηλές απαιτήσεις για να τον πουλήσει ενώ και ο ίδιος αμείβεται με ένα συμβόλαιο που αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ. Αρχικά λοιπόν τα ποσά κρίθηκαν απαγορευτικά, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», τις τελευταίες ώρες η Μαρσέιγ συζητά πλέον το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς!
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μασσαλίας δεν έχει στα χέρια της κάποια σοβαρή πρόταση για την πώληση του παίκτη, κάτι που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός στην προκειμένη περίπτωση ακολούθησε σοφά την τακτική της αναμονής.

Τώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το «ΟΚ» για να ξεκινήσουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αφού προφανώς ακόμη υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών που ζητούν ομάδα και παίκτης και αυτών που προσφέρει ο Θρύλος…

Πηγή: www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!