tromaktiko: Την έχουμε βάψει!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Την έχουμε βάψει!



Η τρόικα τη Δευτέρα ξεκινά τον κύκλο των επισκέψεων στα ασφαλιστικά ταμεία. Ζητάνε να δουν αναλυτικά τα στοιχεία των επικουρικών...
συντάξεων και των επιδομάτων (αναπηρίας κλπ). Ζητάνε το κόψιμο όλων των επιδομάτων στις συντάξεις καθώς και όλες τις παροχές κοινωνικού χαρακτήρα (εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού κλπ).

Ουσιαστικά πάνε να εξοντώσουν τους συνταξιούχους. Δεν τους απασχολούν καθόλου οι ανθρώπινες ζωές.

Επιπλέον η κυβέρνηση ζητάει επειγόντως από τα ΜΜΕ να επιτεθούν όσο μπορούν περισσότερο στους ΔΥ. Τις επόμενες μέρες θα δούμε καταστροφολογικές προβλέψεις περί της εξόδου μας από την ΕΕ. Ότι δηλαδή θα εξαθλιωθούμε σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουμε με τα μέτρα.

Έχουν στήσει επίσης ένα σήριαλ σε ότι αφορά το PSI ενώ οι ίδιοι ξέρουν πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί μετά και τις εμπράγματες εγγυήσεις. Απλά είναι και αυτός ένας μοχλός πίεσης για την τρομολαγνεία που θέλουν πια να επιβάλλουν στους Έλληνες.

Είτε καταρρεύσουμε οικονομικά σαν χώρα είτε μας καταρρεύσουν με τα μέτρα που μας έχουν επιβάλλει αυτή την περίοδο, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ελληνικός λαός θα ματώσει οικονομικά αυτό το πρώτο εξάμηνο τόσο όσο δεν έχει ματώσει συνολικά αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια του μνημονίου.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!