tromaktiko: Παραπληροφόρηση για το Διαδημοτικό ΚΕΛ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Παραπληροφόρηση για το Διαδημοτικό ΚΕΛ



Η Αμαλία Τόκα μας καταγγέλλει την παραπληροφόρηση για το Διαδημοτικό ΚΕΛ.
Κατόπιν της ενημέρωσής μου από το site σας, για την εισήγηση την οποία... πρόκειται να συζητήσουν και αποφασίσουν τα τοπικά συμβούλια του Δήμου σας στις 17/1/2012 , έχω να καταγγείλω το εξής:

Με βάση ποιων επίσημων στοιχείων αναφέρεται στην εισηγησή τους για την δημιουργία διαδημοτικού ΚΕΛ μεταξύ των δήμων Αρτέμιδας-Σπάτων και Ραφήνας Πικερμίου;

Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας -Πικερμίου εφ'ενός μεν έχει ομόφωνα αποφασίσει "ΟΧΙ στην χωροθέτηση και εγκατάσταση του ΚΕΛ. Β. Μεσογείων στο Πλατύ Χωράφι», και αφ' ετέρου δεν έχει συζητήσει ούτε έχει λάβει καμία απόφαση για την δημιουργία διαδημοτικού ΚΕΛ. (αντίθετα έχει λάβει απόφαση για την δημιουργία δικού του τοπικού βιολογικού, σύντομα δε, θα συζητήσει την υπαγωγή του στην Ψυτάλλεια σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιοποιημένο έγγραφο της ΕΥΔΑΠ).

Έτσι λοιπόν αυτό που γράφεται στην εισήγηση είναι εντελώς αυθαίρετο και παραπληροφόρηση, (ας αναλογιστούμε το γιατί και ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετείται...)

Παρακαλώ τους γείτονες συμβούλους να σταθούν και πάλι στο ύψος της θεσμικής τους θέση, έτσι όπως έπραξαν και σε παλαιότερη ανάλογη απόφασή τους .
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!