tromaktiko: Πρόβλημα και με Μιραλάς!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πρόβλημα και με Μιραλάς!



Ενοχλήσεις αισθάνθηκε κατά την προπόνηση της Παρασκευής ο Κέβιν Μιραλάς και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη είναι αμφίβολη!
Ο Χοσέ Χολέμπας είναι ήδη εκτός, ο Ράφικ Τζιμπούρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα μόλις σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις μετά από ένα πενταήμερο που βρέθηκε στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος. Σα να μην έφταναν όλα αυτά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη και ο Κέβιν Μιραλάς κινδυνεύει να μείνει εκτός!

Ο Βέλγος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Παρασκευής και μέχρι να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συμβαίνει (σ.σ. θα περάσει από εξετάσεις το μεσημέρι) η συμμετοχή του πρέπει να θεωρείται αμφίβολη!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (22/1, 17:15) με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε ο Ιμπαγάσα που επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Αργεντινή. Ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Μόνχε και Χολέμπας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησε ο Τζιμπούρ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξιά ο Μιραλάς. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι στο Θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη».

πηγή: www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!