tromaktiko: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα



Η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ. Επενδυτής στον ορίζοντα δεν φαίνεται, η υπομονή των παικτών εξαντλείται, ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο παίζει τον τελευταίο της στόχο για φέτος.
Μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της ιστορίας της περιμένει την ΑΕΚ. Την Δευτέρα λήγει η προθεσμία της ΠΑΕ προς τον Άραβα επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος λήγει την Δευτέρα και κάποιο ευχάριστο νέο δεν υπάρχιε.

Από την πλευρά τους οι παίκτες όπως δήλωσε και ο Λεονάρντο έχουν φτάσει στα όριά τους και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να υπάρξει κύμα προσφυγών. Καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Χάνει ΠΑΟΚ ο Καράμπελας

Πλέον το παιχνίδι με την Ξάνθη αποτελεί παρελθόν και όλοι στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00) όπου η πρόκριση αποτελεί μονόδρομος. Ο Νίκος Κωστένογλου πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Καράμπελα, που αποχώρησε με κάκωση στο αριστερό ισχίο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Δέλλας και Μάκος, ενώ διαθέσιμος είναι και πάλι ο Σιαλμάς που εξέτισε την ποινή του.

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!