tromaktiko: Η ΓΣΕΕ έπρεπε να αντιδράσει στην εφαρμογή νόμων της Τρόικα και του Βενιζέλου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η ΓΣΕΕ έπρεπε να αντιδράσει στην εφαρμογή νόμων της Τρόικα και του Βενιζέλου



Κάτι πρέπει να κάνουμε, να αντιδράσουμε με κάθε μέσο και με τα "ανεξάρτητα" δικαστήρια.

Η "έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης" δηλαδή η τιμωρία όσων εργάζονται επειδή δεν κατάφεραν να απολυθούν και να είναι άνεργοι, πρέπει να σταματήσει.

Όχι απλώς με δηλώσεις ή με «εξτρίμ σπορ», αλλά συντεταγμένα, όπως η άρνηση πληρωμής ή με μια συμφωνία με τις εργοδοτικές οργανώσεις ή με ασφαλιστικά μέτρα κατά της αντισυνταγματικότητας της διάταξης νόμου ή με προσφυγή στο Διεθνές Γραφείο Εργασία και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ή όπως η άρνηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων να εφαρμόσουν την διάταξη νόμου για τους απασχολουμένους σε αυτές, μισθωτούς.

Μέχρι σήμερα η ΓΣΕΕ δεν έχει κάνει ούτε μια προσφυγή για την συνταγματικότητα των νόμων. Απεναντίας αποδεικνύει καθημερινά την δουλική της σχέση με το Κράτος, το Κόμμα και την Εξουσία.

Η διοίκηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν πρέπει να φαίνονται συνδικαλιστικές αλλά να το εννοούν και να το αποδεικνύουν, διαφορετικά ξεπαρκάρετε από τα κομματικά στασίδια και την εξουσιολαγνεία σας, κάντε έκτακτο εκλογικό συνέδριο, παραιτηθείτε από την υποψηφιότητά σας μήπως και μια νέα Διοίκηση έχει τα κότσια να τα βάλει με τους δοσίλογους και τις Κυβερνητικές μαριονέτες.

agistri-doloma
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!