tromaktiko: Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!



Τα πράγματα έχουν στενέψει και οι ντόπιοι και ξένοι προδότες του έθνους μας, απεργάζονται διάφορα σχέδια για την... ολοκληρωματική μας υποδούλωση την Παγκόσμια Δικτατορία, με τον ΓΑΠ προπομπό και όλα τα κυβερνητικά τσιράκια να χειροκροτούν το θάνατο της Ελλάδος!

Υποστηρίζω την επιστροφή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ σε εθνικό νόμισμα και όχι επιστροφή στη δραχμή! Εθνικό νόμισμα με ισοτιμία ενός ισχυρού ξένου νομίσματος (Ευρώ ή Δολλάριο) με ισοτιμία 1:1

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ελέγχουμε εμείς το δημόσιο χρήμα και όχι το συνδικάτο Μερκοζί!

Μόλις συμβεί αυτό, 2.500.000 λαθρομετανάστες που ήρθαν με το έτσι θέλω και ρημάζουν την ελληνική κοινωνία και οικονομία θα φύγουν από τη χώρα μας, αφού θα πληρώνονται σε εθνικό νόμισμα της Ελλάδος, που δεν θα μπορούν να το εξαγάγουν νόμιμα ή παράνομα στη χώρα τους!

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, όλα τα κενά να συμπληρωθούν από Έλληνες ανέργους και να αρχίσει και πάλι η οικονομία να κινείται!

Ούτως η άλλως το ευρώ είναι τελειωμένο! Άλλοι μιλάνε για νέο ευρώ και άλλοι για παγκόσμιο νόμισμα! Ας το κάνουμε τώρα -μια ώρα αρχύτερα- μπας και περισώσουμε ό,τι περισώνεται!

Λάζαρος Τσόλκας
Συγγραφέας
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!