tromaktiko: Σωρεία διαρρήξεων ανησυχούν ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σωρεία διαρρήξεων ανησυχούν ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην Πάφο



Τρόφιμα και ποτά αρπάζουν οι διαρρήκτες από τα κέντρα αναψυχής της Πάφου. Το γεγονός καταγγέλλει ο τοπικός σύνδεσμος...
κέντρων αναψυχής και καλεί την αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες της στις τουριστικές περιοχές.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου ανέφερε ότι οι διαρρήξεις και οι κλοπές έχουν προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις στην Πάφο με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Όπως ανέφερε ο Νεόφυτος Θρασυβούλου μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πάνω από 50 κλοπές τροφίμων και ποτών από τα κέντρα αναψυχής.

«Συνήθως οι κλοπές σημειώνονται κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες και όταν τα εστιατόρια είναι κλειστά, κάποιοι εκμεταλλεύονται το σκοτάδι, μπουκάρουν σε αυτά και αρπάζουν τρόφιμα και ποτά».

Ο σύνδεσμος κέντρων αναψυχής Πάφου, κρούει τον κώδωνα, σημειώνοντας ότι, οι διαρρήκτες κλέβουν κρέατα, τυριά, λαχανικά, ποτά και ότι άλλο φαγώσιμο βρουν στα ψυγεία και στις αποθήκες των μαγαζιών.

Σε κάποιες περιπτώσεις σημείωσε ο κ. Θρασυβούλου οι διαρρήκτες κλέβουν ακόμα και εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Ο κ. Θρασυβούλου απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες της στις τουριστικές περιοχές.

«Πάντως, οι διαρρήξεις και οι κλοπές στα κέντρα αναψυχής παρουσιάζουν ανοδική πορεία και αυτό λόγω της οικονομικής κρίσης, που επηρεάζει εδώ και χρόνια την περιοχή. Η κατάσταση επιδεινώθηκε τους τελευταίους δύο μήνες. Φοβόμαστε, τρέχουμε όλοι να τοποθετήσουμε συναγερμούς», σημείωσε ο κ. Θρασυβούλου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!