tromaktiko: Ανάστατος ο κόσμος

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ανάστατος ο κόσμος



Τη στιγμή που οι Φαρμακοποιοί και οι Ιατροί ξεκίνησαν απεργίες και αναστολές στα Ταμεία, και ο κίνδυνος να πληρώνουν οι...
ασφαλισμένοι τα φάρμακά τους από την τσέπη τους, είναι πλέον γεγονός ο Υφυπουργός κ. Τιμοσίδης ανακοίνωσε την μερική (!) αποπληρωμή του ΕΟΠΥΥ (μόνο το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ και ΟΧΙ τον ΟΠΑΔ που είναι το 2ο μεγαλύτερο ταμείο) στις 5-1-2012!!
Διαβεβαιώσεις, που και έτσι ακόμα κολοβές, έγιναν αφού ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των 2 κλάδων και όχι π.χ. έστω 2 μέρες πριν!!! Αυτονόητο είναι ότι αφού κάποιος ξεκινά μια κινητοποίηση θα σταματήσει αφού ικανοποιηθούν τα δίκαιά του και όλοι καταλαβαίνουμε ότι από αξιοπρέπεια και μόνο δε θα κάνουν πίσω με προφορικές μόνο διαβεβαιώσεις, πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν μόνο στα μισά και όχι σε ολόκληρα τα ποσά που οφείλονται!!!
Άλλη μία πολιτική που συνηθίζει αυτή η Κυβέρνηση κι ας άλλαξε "κεφάλι": να φέρνει τα πράγματα πάντα στο παρά 5 ή και κατόπιν εορτής και τις κοινωνικές ομάδες απέναντι τη μία στην άλλη λες κι ο κόσμος πρόκειται ποτέ να τα βάλει με τους γιατρούς του ή τον φαρμακοποιό του κι όχι με τους πολιτικούς που έχουν οδηγήσει όλη τη χώρα στη σημερινή κατάσταση!!
Έλεος πια με τα αμερικανόφερτα "επικοινωνιακά τρυκ"!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!