tromaktiko: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Λήμνο. Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Λήμνο. Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης



Σχεδόν σε ένα 24ωρο, εξιχνιάστηκε το έγκλημα το οποίο αναστάτωσε από το Σάββατο το βράδυ, την κοινωνία της Λήμνου και έκανε τους κατοίκους του νησιού, να κάνουν...
διάφορες εικασίες και να συνδέουν τη δολοφονία με το κύμα έξαρσης των κλοπών, που έχει καταγραφεί τελευταία στο νησί και το οποίο έχει δημιουργήσει μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας. Έτσι και αλλιώς, μια δολοφονία σε μια μικρή και περιορισμένη κοινωνία, δηλητηριάζει τα μέλη της, αφήνει μετέωρα ερωτήματα και υποψίες που δεν δικαιώνονται ούτε απορρίπτονται, φοβίζει, εξαγριώνει και δημιουργεί απροσδιόριστα αντανακλαστικά και τραύματα που δεν κλείνουν εύκολα και γρήγορα. Πόσο μάλλον μια ανεξιχνίαστη δολοφονία και μάλιστα σε μια τέτοια συγκυρία..
Το επίσημο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, το οποίο δικαιώνει μέχρι κεραίας το πρωινό ρεπορτάζ του σταθμού μας, αναφέρει ότι ο 47χρονος ο οποίος ήταν υπό κράτηση και ανακρίνονταν, τελικά συνελήφθη.

Αυτό που μένει να γίνει τώρα και ελπίζουμε το γίνει σύντομα, για να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του νησιού, είναι να φτάσει η αστυνομία γρήγορα και στους δράστες των διαδοχικών κλοπών και διαρρήξεων που έχουν θορυβήσει πολύ έντονα την τοπική κοινωνία.

http://www.limnosfm100.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!