tromaktiko: Έρχονται δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Έρχονται δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ



Με φόντο δημοσκοπήσεις που θα αποτυπώνουν το κλίμα το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κοινωνία για το ΠΑΣΟΚ...
καθώς και τις διαθέσεις των πολιτών για τους υποψηφίους διαδόχους του Γιώργου Παπανδρέου, αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες μέρες, μέχρι και τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, το διήμερο 14-15 Ιανουαρίου, το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν αναλάβει να πραγματοποιήσουν κυλιόμενες έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, προκειμένου να προλάβουν να συμπεριλάβουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, και να είναι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται.
Τις δημοσκοπήσεις έχουν παραγγείλει το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς και δυο από τα κορυφαία στελέχη που προβάλλουν ως επικρατέστεροι στη μάχη για τη διαδοχή, και διεκδικούν να εμφανιστούν ως εκείνοι οι οποίοι συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά αποδοχής στον κόσμο.
Όσο για το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και απερχόμενου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι ερωτήσεις των δημοσκοπήσεων έχουν περισσότερο ποιοτικό προσανατολισμό, ζητώντας να καταδείξουν τις διαθέσεις της κοινωνίας απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στην «προεδρική» δημοσκόπηση υπάρχει και ερώτημα για τα «μεγάλα συμφέροντα», και τις παρεμβάσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ στην πολιτική, προκειμένου να αποτυπωθούν τα συμπεράσματα των πρόσφατων δημόσιων καταγγελιών του Γιώργου Παπανδρέου, ότι «δέχτηκε πόλεμο», που οδήγησε στην πτώση του.
statesmen.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!