tromaktiko: Ο ληστής της στέγης!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο ληστής της στέγης!



Τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα έκλεβε περίπτερο στην οδό Στυρών. Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε ή μάλλον γλίστρησε από την στέγη!


H τρίτη ήταν φαρμακερή για έναν 30χρονο Χαλκιδέο που μέσα σε μία εβδομάδα χτύπησε το περίπτερο που βλέπετε στην φωτογραφία. H αρχή έγινε το βράδυ της Τετάρτης όπου διέρρηξε το περίπτερο και άρπαξε ότι κέρματα υπήρχαν (100 ευρώ), κούτες τσιγάρων και τηλεκάρτες. Το ίδιο σκηνικό έγινε και το βράδυ της Παρασκευής που μόνο αυτή την φορά πήρε 300 ευρώ πιο πολλά. Γλυκάθηκε ο δράστης και πήγε και στο περίπτερο.

Στη μία τα ξημερώματα, ο 30χρονος εισήλθε, παραβιάζοντας τη σκεπή, πλην όμως το θύμα αυτή την φορά αγόρασε συναγερμό και ενεργοποιήθηκε αθόρυβα, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με το σπίτι του ιδιοκτήτη. Ο 52χρονος μετέβη αμέσως στο σημείο, ενημερώνοντας παράλληλα και την Αστυνομία. Όταν ο 30χρονος αντιλήφθηκε την προσέγγιση του ιδιοκτήτη και στην προσπάθειά του να διαφύγει από τη σκεπή του περιπτέρου, τραυματίστηκε ελαφρά και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις και εντόπισαν τον δράστη, λίγη ώρα αργότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου είχε μεταβεί για τη παροχή πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 30χρονο στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα, ως ο δράστης της συγκεκριμένης απόπειρας κλοπής και συνελήφθη.

evianews.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!