Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο είδος έχει πολλά οφέλη, καθώς διατηρεί τις ιδιότητες του, των αντιοξειδωτικών, ακόμη και μετά το μαγείρεμα. Το δε μοβ χρώμα προκύπτει λόγω της μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά. Άλλες μελέτες, ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. katoci.com
Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012
Αρχίζουν δειλά δειλά να καλλιεργούνται στην Ελλάδα μοβ πατάτες!
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο είδος έχει πολλά οφέλη, καθώς διατηρεί τις ιδιότητες του, των αντιοξειδωτικών, ακόμη και μετά το μαγείρεμα. Το δε μοβ χρώμα προκύπτει λόγω της μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά. Άλλες μελέτες, ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. katoci.com
Εδώ σχολιάζεις εσύ!