tromaktiko: Απίστευτες δημόσιες καταγγελίες για πλαστογραφία σε σχολείο των Τρικάλων

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτες δημόσιες καταγγελίες για πλαστογραφία σε σχολείο των Τρικάλων



«Άφωνο», άφησε απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων Βάσω Κάκλα που κατήγγειλε πλαστογραφία υπογραφής σε τιμολόγια, σχολικής μονάδας των Τρικάλων…Με αφορμή ερώτηση του Μιχάλη Ταμήλου, πως σχολιάζει την πρόσφατη επιστολή του κ. Νάστα που δημοσιεύτηκε στο trikalanews.gr, η κ. Κάκλα απάντησε πως «η χυδαιότητα είναι μέσα στα γραπτά του κ. Νάστα. Μου κάνει συνεχώς επιθέσεις προσωπικού χαρακτήρα. Αν χρειαστεί θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη»
Στην συνέχεια τόνισε η κ. Κάκλα «σήμερα είμαι αποφασισμένη να μιλήσω» και αναφέρθηκε σε περιστατικά με ποσό 7.800 ευρώ που υπήρχε σε λογαριασμό τραπεζικού βιβλιαρίου και ισχυρίστηκε ότι «τα χρήματα εκταμιεύτηκαν χωρίς δικαίωμα από τον κ. Νάστα ο οποίος τα ξόδεψε σε 7 μέρες βάσει τιμολογίων που έχουμε στα χέρια μας » τονίζοντας μάλιστα πως «ο κ. Νάστας, απέσπασε τα χρήματα, πλαστογραφώντας την υπογραφή του πρώην Λυκειάρχη κ. Μέργου».
«Με έχει διαβεβαιώσει ο κ. Μέργος ότι η υπογραφή δεν είναι δική του στα παραστατικά με υπεύθυνη δήλωση», συμπλήρωσε η Αντιδήμαρχος.
Η κ. Κάκλα, ανέφερε πως «μετά από την εξέλιξη αυτή, θα υπάρξει έλεγχος με απόφαση του Νομικού Προσώπου της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων μέσα από διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου».
Αίσθηση προκάλεσε επίσης, ότι την ώρα που μια Αντιδήμαρχος, προχωρούσε σε τόσο σοβαρή καταγγελία που αφορά δημόσιο χρήμα, μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Μάντζαρης, είχε την ευαισθησία να ζητήσει εξηγήσεις…
Εξηγήσεις ζητήθηκαν και από δημοσιογράφους, με την κ. Κάκλα να δέχεται τις επικρίσεις του Προέδρου του Σώματος Θανάση Βαβύλη, με την φράση «κ. Κάκλα δεν θα απαντάτε στους δημοσιογράφους»….
Σωστή η παρατήρηση του κ. Βαβύλη. Η κ. Κάκλα αύριο κιόλας οφείλει να καταθέσει τα στοιχεία και να απαντήσει σε ερωτήματα του Εισαγγελέα, ύστερα από τις καταγγελίες που έκανε δημοσίως περί πλαστογραφίας υπογραφής, που οφείλει να απευθυνθεί μαζί με τον φάκελο των στοιχείων που είχε απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο …



trikalanews.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!