tromaktiko: Αβραμόπουλος: "Η εθνική άμυνα εγγυάται την ακεραιότητα της χώρας"

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αβραμόπουλος: "Η εθνική άμυνα εγγυάται την ακεραιότητα της χώρας"



Το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας - δηλαδή του Δημήτρη Αβραμόπουλου... από τη ΝΔ, του Γιάννη Ραγκούση και του Κώστα σπηλιόπουλου από το ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Γεωργίου από το ΛΑΟΣ - εξήρε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μετά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Παπάγου και την ενημέρωσή του από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε ότι "εάν μπορούσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου και στην άσκηση της πολιτικής πέρα από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τότε θα μπορούσαμε να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για όλα αυτά τα οποία αναμένει ο ελληνικός λαός το προσεχές τρίμηνο".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε ότι "αυτό το κομμάτι του εθνικού μας συστήματος, η Εθνική Άμυνα, χάρις στο υψηλό φρόνημα, στο αξιόμαχο και με έναν Στρατό που διαθέτει από τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, διαβεβαιώνει και εγγυάται την ασφάλεια και την ακεραιότητα της χώρας μας".

"Επιτελούμε στο ακέραιο το καθήκον μας, ανταποκρινόμενοι στην αποστολή που μας έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός", συνέχισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και χαρακτήρισε τη συζήτηση και συνεργασία με το Γιώργο Καρατζαφέρη " ουσιαστική και χρήσιμη, ιδιαίτερα σε μία δύσκολη συγκυρία για τον τόπο".
aegeantimes.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!