tromaktiko: Με πανό και διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης ο αγιασμός των υδάτων στη Μηχανιώνα

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Με πανό και διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης ο αγιασμός των υδάτων στη Μηχανιώνα



Με μια εντυπωσιακή παρουσία και δράση της, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, επιβεβαίωσε σήμερα κατά τις εορταστικές... εκδηλώσεις στη Μηχανιώνα (στον καθαγιασμό των υδάτων), την ανάπτυξη όλο και δυνατότερου πόλου συσπείρωσης των Πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού απέναντι στην ανάλγητη και υποτελή κυβερνητική πολιτική που βάσει σχεδίου οδηγεί σε εξουθένωση και εξαθλίωσης τα νοικοκυριά με τα συνεχόμενα χαράτσια.



Οι παραινετικές συμβουλές, τα χαμόγελα επιβράβευσης αλλά και οι πληροφορίες για την Πρωτοβουλία που ζητούσαν να πάρουν από τα μέλη της, οι κάτοικοι της Μηχανιώνας που περνούσαν μπροστά από τα πανό όπως κι όταν έπαιρναν τα ενημερωτικά φέιγ βολάν.

Από τα χαράματα μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας ανάρτησαν τρία πανό σε κεντρικά σημεία στο λιμάνι της Μηχανιώνας δηλώνοντας την αντίθεσή τους με τις δουλοπρεπείς και αναξιοπρεπείς πολιτικές με τις οποίες η τρικολόρε κυβέρνηση του καραόκε Πρωθυπουργού επιχειρεί να συνεχίσει τη "διάσωση" του έθνους και του λαού, που ξεκίνησε η προηγούμενη του Τζέφρυ.

Iδιαίτερα θετικά σχολιάστηκε και η ανάρτηση πανό σε τρεχαντήρι με το σύνθημα "ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ", που έπλεε στο λιμάνι λίγο πριν τη ρίψη του Σταυρού.
activistika.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!