tromaktiko: Με νέο... αίμα στα Γιάννενα

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Με νέο... αίμα στα Γιάννενα



Για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Εκτός ο Σαριέγκι και ο τιμωρημένος Καραγκούνης.
Ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα στα Γιάννενα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όπως αναμενόταν άφησε εκτός τον Γιόσου Σαριέγκι που κρίθηκε ανέτοιμος και υπό τον φόβο της υποτροπής αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα και πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός εδώ και αρκετό καιρό κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και ο Πορτογάλος ελλείψει και άλλων λύσεων για το κέντρο της άμυνας τον πήρε μαζί και ίσως να βρίσκεται και στον πάγκο. Πρέπει να σημειωθεί πως ο «Τριάντα» είναι τιμωρημένος για τον αγώνα των νέων, αλλά αυτό του επιτρέπει να συμμετέχει κανονικά στην πρώτη ομάδα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Εκτός αποστολής, επίσης, έμειναν ο τιμωρημένος Γιώργος Καραγκούνης, οι τραυματίες Γκέργκελι Ρούντολφ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και οι Σεντρίκ Καντέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Στέφανος Κοτσόλης, Σωτήρης Νίνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάσος Λαγός.

Στην αποστολή μετέχουν οι Καπίνο, Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπίαρσμιρ, Τριανταφυλλόπουλος, Σιμάο,  Κατσουράνης, Βιτόλο, Μαυρίας, Κλέιτον, Πετρόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Τοτσέ, Λέτο, Φουρλάνος, Μαρίνος.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νίνης και Σαριέγκι, ενώ ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

πηγή: www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!