tromaktiko: Χρόνια καλύτερα...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Χρόνια καλύτερα...



Συνέλληνες, ζοριστήκαμε αλλά μας μπήκε τελικά και το 2012.Υγεία να έχομε όλοι μας διότι αυτό είναι το σημαντικότερο που χρειαζόμαστε... σε αυτούς τους ολέθριους καιρούς.Υγεία,διότι οποίος ξεχαστεί και αρρωστήσει,την έβαψε πολύχρωμη.
Μέσα στην καθημερινότητα,παρακολουθούμε σιωπηλοί την χώρα μας να οδεύει προς τόν όλεθρο και όλοι μας νομίζω έχομε βρεθεί με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο και προσπαθούμε να ξεγλιστρισομε και να σωθούμε.
Όλοι μας νομίζω έχομε αναλογισθεί πολλές φορές,κατά πόσο έχομε φταίξει που έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Ελλάδα,από κάθε ελέγχο.
Φιλοσοφώντας το λίγο και, ο κάθε ένας από μόνος του,μπορούμε να συμπεράνουμε κατά πόσο έχομε συμβάλει στην καταστροφή.Λογικά θα έπρεπε να είχαμε κοντύτερη γλώσσα και να γλύφομαι λιγότερο τους χεσμένος κω...ς αυτών που τώρα μας κατακρεουργούν.
Όσο όμως και να γλιψαμε,ήταν απλά ένα γλύψιμο.Δαγκωνιά δεν ήταν για να λέει ο χονδρύτερος του πρασίνου ηλίου ότι,μαζί τα φάγαμε.
Αυτοί τα φάγανε και εξακολουθούν να τα τρώνε με σαράντα μασέλες,και να ψεύδονται ασύστολα στον Ελληνικό λαό.
Περνώντας από την δικτατορία στην μεταπολίτευση,άνοιξε μια καινούρια σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.Μια ιστορία που μέσα εκεί υπάρχουν όλες οι αλήθειες για την ασυδοσία και την διαφθορά που ξεχύνονται μέσα από το λίκνο των τριακοσίων λησταρχων και δοσίλογων.
Αυτοί που εξουσιοδοτήθηκαν απ τόν λαό,για τασυμφεροντα της πατρίδας και του λαού,αυτοί οι ίδιοι μας δίδαξαν την απάτη και την διαφθορά.
Εμείς λοιπόν τη κάναμε; Κλείσαμε τα μάτια και 'η αδιαφορίσαμε 'η προσπαθήσαμε να επωφεληθούμε.Όπως και αν έχει όμως,αν είχαμε σωστούς κυβερνήτες θα είμαστε και εμείς σωστοί.Αυτό που λέγεται ότι δηλαδή το ψάρι απ το κεφάλι βρομίζει,είναι απολυτός αληθέστατο.
Κανείς μας δεν νομίζω να αμφισβητεί το ότι αυτούς τους λωποδύτες,όπως αποδεικνύονται,τους έδωσε ο λαός την εντολή του να προασπίζονται τα δικαία του και τα συμφέροντα του,και συνεπώς την χώρα που ζούμε,την Ελλάδα μας.
Τι κάνουν λοιπόν αυτά τα ανδρείκελα 40 χρόνια περίπου; Κατάφεραν να κάνουν την χώρα σκουπιδοντενεκε των αλλών ευρωπαϊκών χώρων.
Διαβάλουν και καταστρέφουν την θρησκεία μας,την γλώσσα μας,τόν στρατό μας και γενικά τα σώματα ασφαλείας και μας αφήνουν αφύλακτους στους εισβολείς και στους κάθε είδους λαθρομετανάστες.Από τις 100 εγκληματικές ενέργειες που διενεργούνται καθημερινά στην Ελλάδα,οι 99,9 είναι από λαθρομετανάστες.Υπερβολή;ΌΧΙ.Σύμπτωση;Δεν νομίζω.
Εδώ καθηγητές πανεπιστημίων ξένων και Ελληνικών μιλάνε για τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου στην Ελλάδα,και αυτοί οι κλέφτες,οι κότες, κακαρίζουν και πάνε να τα κάνουν πλακάκια με τους Αμερικανούς και τους Εβραίους.
Εμείς τη κάνομε;Απλά τους δίνομε χρόνο για να ψηφίζουν νόμους για την ατιμωρησία τους και για τόν περαιτέρω πλουτισμό τους,πληρώνομαι και ένα ανάξιο και καλοβολεμένο πρόεδρο της υποτιθέμενης δημοκρατίας, για να μπαίνει ο οποίος τραπεζίτης γουστάρουν οι Αμερικανοί και να γίνεται πρωθυπουργός και τσιράκι τους.
Φίλοι μου ακόμη και Ο Θεός στεναχωριέται,βλέποντας από εκεί που βρίσκετε,ότι δυστυχώς ο παράδεισος που μας έδωσε πάει για φάγωμα από άλλους και με τις ευλογίες των ληστών μας,που να τους χαιρόμαστε αλλά κρεμασμένους.
Φτιάξανε την δικαιοσύνη έτσι ούτως ώστε να βρίσκουν καλόγερους με κάποιο πλημμέλημα και να τους φυλακίζουν σαν κακούργους,και οι κακούργοι να ζούνε ατιμώρητοι μέσα στην χλιδή.
Άντε συνέλληνες.Τον γάιδαρο τόν φάγαμε,η ουρά όμως θα μας γκαστρώσει γιατί ψημένη 'η άψητη είναι σκληρή και δεν τρώγεται με τίποτα.
Τι να πούμε τώρα,χρόνια μας πολλά; Πφφφ.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!