tromaktiko: Σχεδιάζουν στα Τρίκαλα να μετατρέψουν ΚΑΠΗ σε Διεύθυνση Εμπορίου και σε Δημοτική Αστυνομία

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σχεδιάζουν στα Τρίκαλα να μετατρέψουν ΚΑΠΗ σε Διεύθυνση Εμπορίου και σε Δημοτική Αστυνομία



Αναστάτωση υπάρχει σε ηλικιωμένους-μέλη του 1ου ΚΑΠΗ Τρικάλων, από τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, να στεγάσει... στο κτήριο – κληροδότημα του Αριστοτέλη Αντωνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, το συγκεκριμένο ΚΑΠΗ, επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, όπου ανέπτυξε τους σχεδιασμούς του, προκαλώντας αναστάτωση στους ηλικιωμένους, που θα μείνουν στον χώρο, έχοντας όμως σε χρήση μόνο τον χώρο του ...καφενείου του ΚΑΠΗ.

Βέβαια αυτό, πέρα της αναστάτωσης των ηλικιωμένων του συγκεκριμένου ΚΑΠΗ, προκαλεί ερωτηματικά, κατά πόσο η Δημοτική Αρχή, μετά από τον Μύλο Ματσόπουλου, προτίθεται να παραβιάσει τους όρους διαθήκης κληροδοτήματος, όσον αφορά την χρήση του και τις επιθυμίες του αείμνηστου δωρητή που τηρούνται εδώ και 26 περίπου χρόνια.

Και όλα αυτά, όταν η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, σε όλους τους τόνους-ακόμη και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων-διατείνονταν πως «σε δύσκολες εποχές, καταφέραμε να μην περιορίσουμε τις κοινωνικές δομές»…

Προφανώς, στην περίπτωση που υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή Τρικάλων τον σχεδιασμό της, προκύπτει και ελευθέρωση του «Πελέκειου» που σήμερα το μισθώνει από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, που σημαίνει ότι ο χώρος πίσω από το «Πελέκειο» μου μισθώνεται και αυτός θα είναι πλέον ελεύθερος ανά πάσα στιγμή προς πώληση και προς …οικοδόμηση.
trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!