tromaktiko: Ξανά Κάρολ στο προσκήνιο

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ξανά Κάρολ στο προσκήνιο



Την περίπτωση του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα του ΟΦΗ Ρόι Κάρολ επανεξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.



Το όνομα του Ρόι Κάρολ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στην νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας επανεξετάζουν την περίπτωση του 34χρονου Βορειοιρλανδού πορτιέρο του ΟΦΗ, η υπόθεση του οποίου πλ΄ςεον «παίζει» πολύ δυνατά.

Ο Κάρολ συνιστά την πιο αξιόπιστη επιλογή από τους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League, κυρίως λόγω της πολύχρονης εμπειρίας και των παραστάσεων, που «κουβαλάει» από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ο 34χρονος γκολκίπερ φαίνεται πως έχει ανέβει αρκετά ψηλά στην λίστα που έχουν οι παράγοντες της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, που είναι ευρύτερα γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό από την τετράχρονη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2001-2005) έχει ήδη προταθεί στον Ολυμπιακό και ήδη τα στελέχη του σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ ζυγίσουν όλα τα δεδομένα προτού καταλήξουν στην τελική τους απόφαση.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!