tromaktiko: Σπείρα ληστών στα Γρεβενά

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σπείρα ληστών στα Γρεβενά



Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Γρεβενών έκανε την εμφάνιση της μια νέα σπείρα ληστών. Δεν άνοιξαν μαγαζιά και σπίτια, αλλά θύμα τους...
αυτή τη φορά ήταν τα τάσια αυτοκινήτων. Ναι καλά ακούσατε.

Τις τελευταίες τρεις νύχτες στην πόλη μας εκλάπησαν εκατοντάδες τάσια από τις ρόδες αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο και κυρίως από καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων μικρού κυβισμού.

Επειδή κι εμείς πέσαμε θύμα της σπείρας των ληστών με τα τάσια σας αναφέρουμε απλά πως καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και η απάντηση που πήραμε ήταν: «Ευχαριστούμε για την καταγγελία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, απλώς θα ενημερώσουμε τα περιπολικά να έχουν το νου τους…».

Παρά την καταγγελία πάντως περιπολικό δεν είδαμε να κυκλοφορεί τις επόμενες ώρες στην πόλη. Αν κάποιο μαγαζί όμως ενοχλούσε παίζοντας μουσική δυνατά θα έσκαγε μύτη όλη η αστυνομική δύναμη της πόλης για να τους… γράψουν.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως θα πρέπει μόνοι σας να προσέχετε που παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις όπου υπήρξε η σχετική κλοπή τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα σε κεντρικά σημεία της πόλης.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!