tromaktiko: Τα «σπρώχνει» για Λούτσο!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τα «σπρώχνει» για Λούτσο!



Πρόταση που θα στοιχήσει στον Ολυμπιακό πάνω από 8 εκ. ευρώ για δυόμιση χρόνια προτίθεται να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Λούτσο Γκονζάλες! Δανεισμό ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς περιλαμβάνει το σχέδιο…
Σε επικοινωνία με τη Μαρσέιγ για την υπόθεση του Λούτσο Γκονζάλες βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να φύγει από τη Μασσαλία και προς το παρόν η γαλλική ομάδα δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια της που να την ικανοποιεί. Ο Θρύλος προσπαθεί να εκμεταλλευθεί έτσι την κατάσταση και να αποκτήσει αρχικά ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον παίκτη και έπειτα να εξασφαλίσει μια λογική οψιόν αγοράς για τότε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να προσφέρει αρχικά στον παίκτη 700 χιλ. ευρώ στον Λούτσο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Γκονζάλες αμείβεται με 3 εκ. ευρώ ετησίως, αλλά η γαλλική ομάδα δεν πληρώνει παραπάνω από 2,2 εκατ. ευρώ μιας και το υπόλοιπο ποσό το έχει αναλάβει εταιρεία αθλητικών ειδών.

Ο Ολυμπιακός προτείνει λοιπόν το συγκεκριμένο ποσό ως το τέλος της σεζόν, ενώ η συμφωνία θα περιλαμβάνει και μπόνους κατάκτησης στόχων. Στη συνέχεια, πρόθεση του Θρύλου είναι να γίνει πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Και για να γίνει αυτό, φυσικά θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να έχουν αγοράσει ήδη τον παίκτη. Η ρήτρα που θέλει να «πετύχει» ο Ολυμπιακός είναι κοντά στα 3 εκ. ευρώ (σ.σ. η Μαρσέιγ τον κοστολογεί τώρα κοντά στα 5 εκ. αλλά δεν έχει τέτοια πρόταση).

Όλα αυτά φυσικά σημαίνουν ότι αν τελικά ο παίκτης αποκτηθεί με αυτούς τους όρους, η μεταγραφή του θα στοιχήσει συνολικά πάνω από 8 εκ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των όποιον μπόνους, για διάστημα 2,5 ετών!

katimagiko.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!