tromaktiko: Ο «Εξολοθρευτής» επιστρέφει στην αγκαλιά της

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο «Εξολοθρευτής» επιστρέφει στην αγκαλιά της



Φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους οι Arnold Schwarzenegger και Maria Shriver...
καθώς φορούν πλέον και οι δύο ξανά τη γαμήλια βέρα τους.

Μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο για το εξώγαμο παιδί του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια με την οικιακή βοηθό του ζευγαριού Mildred Baena, η Shriver κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, αποφάσισε να το ξανασκεφτεί λόγω των ισχυρών καθολικών της πεποιθήσεων αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει ο Arnold για να την ξανακερδίσει.

Μετά τον Ιούνιο, είχαν βγάλει και οι δύο τη βέρα τους, δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν χωριστούς δρόμους. Διατηρούσαν βέβαια μία φιλική σχέση λόγω των παιδιών τους.

Τελευταία, φημολογείται ότι ο «Εξολοθρευτής» πολιορκούσε στενά τη σύζυγό του με δώρα και μηνύματα, προκειμένου να την ξανακερδίσει. Λέγεται επίσης ότι η οικογένεια πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα, προσπαθώντας να αφήσει πίσω την περιπέτεια που έζησε τον περασμένο χρόνο. Μάλιστα, πήγαν όλοι μαζί σε αγώνα μπάσκετ, δείχνοντας ότι είναι αγαπημένοι και μανιασμένοι.

Βέβαια, σύμφωνα με πηγές, ο πρώην κυβερνήτης πρέπει να δουλέψει σκληρά για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών του, που απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την αποκάλυψη για το εξώγαμο παιδί του με την οικιακή τους βοηθό. Ο γιος του μάλιστα Patrick στο Twitter χρησιμοποιεί ως δεύτερο όνομά του το Shriver, δείχνοντας την αποδοκιμασία του στις πράξεις του πατέρα του.

Όσον αφορά το ζευγάρι, αν και στην αίτηση διαζυγίου η Maria επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» τώρα φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις, καθώς το ζευγάρι δεν έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και η περιουσία τους θα μοιραστεί 50/50, μία περιουσία που ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!