tromaktiko: Πρόβλημα με Λέτο!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρόβλημα με Λέτο!



Οι ενοχλήσεις στο γόνατο ανάγκασαν τον Φερέιρα να αφήσει εκτός αποστολής για την Δόξα τον Λέτο. Στην αποστολή ο Λάζαρος.

Με ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Ο Σεμπάστιαν Λέτο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και εγκατέλειψε την προπόνηση με αποτέλεσμα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον αφήσει εκτός αποστολής και να τον προφυλλάξει ενόψει της συνέχειας. Ο Αργεντινός εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την ερχόμενη Τρίτη. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος. Στα ευχάριστα είναι ότι επέστρεψε σε αποστολή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος μετά τον τραυματισμό του το καλοκαίρι.

Στην αποστολή μετέχουν οι Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μπίαρσμιρ, Ιωαννίδης, Κλέιτον, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κουίνσι, Ζέκα, Μαυρίας, Σιμάο, Βιτόλο, Σαριέγκι, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Μαρίνος και Χριστοδουλόπουλος.

Στηπροπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!