tromaktiko: Παράνομες αισθητικοί! Προσοχή!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Παράνομες αισθητικοί! Προσοχή!



Θα ηθελα να αναδειξω ενα μεγαλο προβλημα. Διατηρώ κεντρο αισθητικης με νομιμη αδεια. Απασχολω 3 υπαλλήλους με ΙΚΑ και 2 κοπελες πρακτικης νόμιμα.
Πληρωνω ΙΚΑ-ΤΕΒΕ-ΦΠΑ-ΕΦΟΡΙΑ-ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ-ΕΝΟΙΚΙΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ και φυσικα ολες οι παροχες γινονται με επαγγελματικα προϊόντα τηρώντας ΟΛΟΥΣ τους κανονες υγιεινής.Κανω δηλαδη ολα αυτα που δεν εχουν τα παρανομα σπιτια και οι παρανομες κοπελες που δουλευουν απο μονες τους. Εχει παρει πολυ μεγαλη διασταση το θεμα..σε ολα τα αυτοκινητα βλεπω καρτες απο κοπελες που εχουν κανει το σπιτι τους παρανομα κεντρο αισθητικης, χωρις καν να εχουν το δικαιωμα οι περισσοτερες να ανοιξουν μαγαζι ακομη και να ειχαν χρηματα. Ο νομος επιτρέπει μονο με πτυχιουχους ΤΕΙ να ανοιγουν κεντρα. Έχει γεμισει η Ελλαδα απο αισθητικους απο ιδιωτικα ΙΕΚ. Καταλαβαινετε οτι ειναι μεγαλο το προβλημα. Μια κοπελα παρανομα και χωρις κανενα εξοδο και εμεις με ικα εφορια φπα τεβε.....πως να μπορεσουμε να επιβιωσουμε. Ακομη και οσες γυναικες πανε να κανουμε παροχη σε αυτα τα σπιτια ας σκεφτουν 2-3 πραγματακια...1ο! υγιειινη...2ο αξιοπιστια προϊόντων...3ο φοροδιαφυγη. Μηπως πληρωνοντας πιο λιγα και χανοντας το κρατος ολα αυτα τα εσοδα φτασαμε ως εδω στις μερες μας? και εννοω γενικα για το παρεμποριο και παρανομες υπηρεσιες..Ας σκεφτουν οι φιλες που πανε να κανουν παροχη σε ενα σπιτι τις συνεπειες γενικα στο κρατος και κατεπεκταση σε μας μετα..Εγω αποφασισα πλεον και μαζευω ολες αυτες τις καρτες και θα τις καταθεσω στην αστυνομια, το σδοε, στην διευθυνση υγιεινης και σε ολους τους συλλογους αισθητικης στην Ελλαδα. Θα ερθω πανελλαδικα σε επαφη με ολα τα μονιμα κεντρα αισθητικης και θα το κανουμε ολοι στις περιοχες μας οργανωμενα. Πρεπει ολοι να καταλαβουμε το ποσο συμαντικη ειναι... σκεφτείτε ολοι σας στις δουλειες σας να ειχατε πειρατες και καποια στιγμη να χανατε την δουλεια σας επειδη καποιος δουλευει παρανομα και φυσικα πιο φθηνα. Ηδη εχουν γινει οι πρωτες καταγγελιες στην δυτικη Θεσσαλονικη και στο κεντρο . Πρεπει ολοι να ευαισθητοποιηθούμε και να βοηθησουμε. Πρεπει να καταλαβουμε την σημασια. Ας ξεκινησουν ολες οι κοπελες που εχουν νομιμα μαγαζια να μαζευουν καρτες απο παρανομες και αγγελιες εφημεριδων και να τα καταθετουν ...πρεπει να πολεμησουμε αυτες που μας σβηνουν τα μαγαζια.

Μια απελπισμενη αισθητικος που στα 7 χρονια εχει πληρωσει στο κρατος 117.000 σε ΙΚΑ, 17.500 σε ΤΕΒΕ, 84.000 σε ΦΠΑ, 76.000 σε ενοικιο, 38.000 ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ . Ολα αυτα θα σταματησω να τα πληρωνω αν κλεισει το μαγαζι..και ειναι εσοδα του κρατους. Ας αλλαξουμε νοοτροπία ως Ελληνες.
Ξεχασα και τα 225.000 σε μισθους και δωρα. Λεφτα που οι υπαλληλοι μου τα εριχναν στην αγορα. Κατι που δεν θα γινεται αν απολυθουν..
Επισης νιωθω τοση αγανακτηση γιατι δεν κλεβω ουτε ενα ευρω. Κοβω ολες τις αποδείξεις και δεν χρωσταω πουθενα...Βοηθηστε τις υγιεις και νομιμες επιχειρησεις να σωθουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!