tromaktiko: Η CIA «φυτεύει» καρκίνο!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η CIA «φυτεύει» καρκίνο!



«Βόμβα» Τσάβες για πιθανή ανάμειξη των ΗΠΑ στην πρόκληση της ασθένειας του καρκίνου, που φέρεται να έχει προσβάλει...τον Ερντογάν αλλά και ορισμένους «μη αρεστούς» ηγέτες της Λατινικής Αμερικής!

Η «επιδημία» του καρκίνου, που επιλεκτικά πλήττει ορισμένους από τους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής, φαίνεται πως σταδιακά έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και στην ταραγμένη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Τελευταίο κρούσμα στη σχετική λίστα, αυτό του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φέρεται να πάσχει από καρκίνο του εντέρου, μια πάθηση που, σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, εάν δεν διαγνωστεί έγκαιρα, είναι όχι μόνο εξαιρετικά επικίνδυνη για τον πάσχοντα, αλλά πολλές φορές και μοιραία για τη ζωή του.

Τα σενάρια που ακούγονται αλλά και γράφονται στα τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με την ασθένεια του Ερντογάν και την πιθανότητα να έχει κάνει μετάσταση, πλήττοντας κι άλλα ζωτικά όργανα του Τούρκου πρωθυπουργού, είναι πολλά. Αρκετά από αυτά προχωρούν, μάλιστα, κι ένα βήμα παραπέρα…
epikaira.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!