tromaktiko: Clippingpath.gr: Φτιάχνουν τις φωτογραφίες σου από 0,49 € μέσω διαδικτύου!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Clippingpath.gr: Φτιάχνουν τις φωτογραφίες σου από 0,49 € μέσω διαδικτύου!



Mια νέα προσπάθεια ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου από απολυμένους υπαλλήλους εφημερίδων και φυσικά πρέπει να τη στηρίξουμε! Πρόκειται για το  www.clippingpath.gr
Τι είναι όμως το Photoshop Clipping Path;
Δείτε πιο κάτω...

Photoshop Clipping Path
Το Photoshop Clipping Path χρησιμοποιείται ευρέως για την αφαίρεση του φόντου από τις φωτογραφίες σας και η Εταιρία μας εξειδικεύεται στην ποιοτική αφαίρεση φόντου.

Υπηρεσίες Clipping Path & Drop Shadow
Προκειμένου να δείχνουν οι φωτογραφίες σας περισσότερο ρεαλιστικές, η πρόσθεση φυσικής σκιάς είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος. Ακόμα και όταν η εικόνα έχει σκιά ή όχι, γνωρίζουμε πως να κάνουμε τη σκιά να φαίνεται τέλεια και φυσική.

Υπηρεσίες Clipping Path & Mirror EffectΤο Mirror Effect ή η αντανάκλαση σκιάς κάνει τις εικόνες σας να φαίνονται γυαλιστερές και πολυτελείς. Έχουμε την τεχνογνωσία στο Mirror Effect ακόμα και σε φωτογραφίες με μηδενικό καθρέφτισμα.

Υπηρεσίες Photoshop Image MaskingΤο Masking χρησιμοποιείται ευρέως σε εικόνες με αντικείμενα όπως μαλλιά όπου το clipping path δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές του Photoshop δίνουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες Photoshop RetouchingΧρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη του Photoshop retouching / cloning, απομακρύνουμε στίγματα, γρατσουνιές κ.λπ. από το προϊόν ή το μοντέλο μιας εικόνας.

Υπηρεσίες Image ManipulationΤο Image Manipulation χρησιμοποιείται προκειμένου να αφαιρεθεί ένα μέρος από μια εικόνα και να προστεθείσε μια άλλη. Η ομάδα μας εξειδικεύεται στο Image Manipulation και σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες Raster to Vector ConversionΜέσω του Raster to Vector Conversion μετατρέπουμε οποιοδήποτε λογότυπο ή γραφικό χαμηλής ανάλυσης /ποιότητας σε υψηλής.

Αλλαγή μεγέθους εικόνων για χρήση σε WebsiteΜια άλλη υπηρεσία της Εταιρίας μας είναι η αλλαγή μεγέθους, κόψιμο και αποθήκευση εικόνων σε web-συμβατή μορφή, ώστε ο πελάτης να τις εντάξει στην ιστοσελίδα του.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!