tromaktiko: Eνδιαφέρον για Λεονάρντο

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Eνδιαφέρον για Λεονάρντο



Ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα για την απόκτηση του Λεονάρντο της ΑΕΚ, με τον ίδιο ωστόσο να θέλει να παραμείνει στην ομάδα.
Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη έστειλαν ένα μήνυμα στην διοίκηση για τις μεγάλες οφειλές που υπάρχουν προς σε εκείνον αλλά και στους συμπαίκτες του. Το «δεν αντέχω άλλο», που είπε, δημιούργησε πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς να υπάρχει κάτι εξαιρετικό, ο Λεονάρντο σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ και τίποτα άλλο, χωρίς να υπολογίζει τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την αποχώρησή του.

Ομάδες από το Κατάρ, την Τουρκία και την Ρωσία έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο της ΑΕΚ όπως τον έχει ενημερώσει ο μάνατζερ του. Μάλιστα οι αποδοχές είναι διπλάσιες από αυτές που έχει τώρα. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ένωση μέχρι το καλοκαίρι, ελπίζοντας πως θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για την ΑΕΚ. Ενώ δεν έχει πρόβλημα να εξαντλήσει το συμβόλαιο του ή ακόμα καλύτερα να το ανανεώσει.

Τέλος πρωταρχικός στόχος του Λεονάρντο δεν είναι τα χρήματα και αυτό φαίνεται, αφού δεν έχει πραγματοποιήσει καμία κίνηση για προσφυγή. Πάντως, τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν τον δελεάζουν και πολύ, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι βρίσκεται σε μια καλή ηλικία και δεν υπάρχει λόγος να πάει κάπου μόνο για τα χρήματα.

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!